Grillet kongekrabbe med avokadokrem, revet tomat og soyavinaigrette
Christopher Sjuve
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
400 g
renskåret konge krabbe2 stk
avokado1 ss
crème fraîche0.5 fedd
hvitløk, knust1 stk
sitron, saften av den2 stk
plommetomat1 ss
finhakket gressløk2 ss
søt soya saus2 ss
brunet smørSlik gjør du det:
Vend kongekrabben i litt matolje. Ha på salt og pepper. Grilles i grillpanne til den er medium stekt. Deles i fine biter ved servering. Skrap avokadoene ut av skallet med en skje. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det hele til en glatt mos i en foodprocessor. Tomatene rives på et rivjern og legges i en sil over natten. Smak til med salt, pepper og gressløk. Bland soyaen med brunet smør. Serveres temperert.