Hotte reker med røde bønner
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
2 fedd
hvitløk1 stk
liten rød frisk chili2 ss
olivenoljeTomat- og bønnestuing:
1 ss
olivenolje1 stk
løk1 bokser
knuste tomat er1 ts
salt1 ts
sukker1 bokser
hermetiske røde bønnerSlik gjør du det:
Rens rekene. Rens og finhakk hvitløk og chili (ta bort frø og skillevegger), sett til side. Rens og finhakk løk og surr myk i olje. Tilsett tomater, vin, krydder, salt og sukker. Kok opp og la trekke under lokk i 20-30 min. Skyll av bønnene og tilsett i tomatsausen 2-3 min før servering. Varm olje i en stekepanne tilsett hvitløk, chili og reker og stek i 1-2 min. Fordel rekene over tomat- og bønnestuingen og server med brød.