Fårikålkjøtt

Fårikålkjøtt

Foto: Astrid Hals/matprat.no

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

10 g (50 %)

Fett

6.4 g (32 %)

Karbohydrat

3.4 g (17 %)

Alle næringsstoffer

Vann

77 g

Kilojoule

475 kJ

Kilokalorier

114 kcal

Protein

10 g

Fett

6.4 g

Mettet

2.8 g

Trans

0.3 g

Enumettet

2.1 g

Flerumettet

0.6 g

Kolesterol

36 mg

Karbohydrat

3.4 g

Stivelse

0.8 g

Mono+Disakk

2.6 g

Sukker

0 g

Kostfiber

1.3 g

Alkohol

0 g

Retinol

8 µg

Beta-karoten

30 µg

Vitamin A

11 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.4 alfa-TE

Tiamin

0.06 mg

Riboflavin

0.09 mg

Niacin

2.4 mg

Vitamin B6

0.09 mg

Folat

7 µg

Vitamin B12

0.7 µg

Vitamin C

18 mg

Kalsium

28 mg

Jern

0.9 mg

Natrium

355 mg

Kalium

319 mg

Magnesium

20 mg

Sink

1.6 mg

Selen

2 µg

Kobber

0.03 mg

Fosfor

107 mg

Vi har 3 oppskrifter med Fårikålkjøtt