Fårikålkjøtt
Foto: Astrid Hals/matprat.no
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
10 g (50 %)
Fett
6.4 g (32 %)
Karbohydrat
3.4 g (17 %)
Alle næringsstoffer
Vann
77 g
Kilojoule
475 kJ
Kilokalorier
114 kcal
Protein
10 g
Fett
6.4 g
Mettet
2.8 g
Trans
0.3 g
Enumettet
2.1 g
Flerumettet
0.6 g
Kolesterol
36 mg
Karbohydrat
3.4 g
Stivelse
0.8 g
Mono+Disakk
2.6 g
Sukker
0 g
Kostfiber
1.3 g
Alkohol
0 g
Retinol
8 µg
Beta-karoten
30 µg
Vitamin A
11 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0.4 alfa-TE
Tiamin
0.06 mg
Riboflavin
0.09 mg
Niacin
2.4 mg
Vitamin B6
0.09 mg
Folat
7 µg
Vitamin B12
0.7 µg
Vitamin C
18 mg
Kalsium
28 mg
Jern
0.9 mg
Natrium
355 mg
Kalium
319 mg
Magnesium
20 mg
Sink
1.6 mg
Selen
2 µg
Kobber
0.03 mg
Fosfor
107 mg