Het gryte
Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe til en slunken lommebok.
Christopher Sjuve
15 minutter
GryterettIngredienser
4 porsjoner
600 g
fårikålkjøttuten bein0.5 stk
chili1.5 ts
karri1.5 l
vann3 stk
grønnsaksbuljong2 ts
hvitløk, hakket1 stk
purre2 stk
gulrøtter3 skiver
sellerirot1 ts
ingefær0.5 ts
saltSlik gjør du det:
Renskjær kjøttet, kutt det i små biter og varm olje i en panne eller wok.
Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes.
Fres kjøttet raskt under omrøring og hell over i en kjele. Tilsett vann og buljong og kok opp.
Fres grønnsakene lett i to omganger i pannen/woken og ha over i gryten. Småkoke suppen i ca. 5 minutter og smak eventuelt til med litt salt.
Serveres med brød.