Juletorsk med tomatsalat
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
100 g
vellagret ost1 ss
sennep, grov2 ss
matfløte2 ss
finklippet gressløkTomatsalat:
6 stk
tomat1 ts
basilikum, tørketSlik gjør du det:
Skjær fisken i serveringsstykker og legg den i en smurt ildfast form. Dryss på salt og pepper. Bland sammen ost, sennep, fløte og gressløk og fordel blandingen på fisken. Bak fisken i ovn ca 15 minutter ved 180 grader. Skjær tomatene i skiver og legg dem på et stykke smurt aluminiumsfolie . Dryss over salt, pepper, basilikum og litt olivenolje.Bakes i ovn sammen med fisken de siste 10 minutter. Anrett på fat sammen med fisken. Pynt med grønt og server med brød eller nykokt pasta. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)