Kaninragu
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 stk
løk0.5 stk
purre5 dl
kremfløte4 dl
hønsekraft2 dl
hvitvin1 dl
hvitvinseddik100 g
jordskokk50 g
pinjekjerner150 g
spinat150 g
østerssoppSlik gjør du det:
Rens kaninen og skjær kjøttet i passe stykker. Skjær løken og purren fint. Fres dem i olje sammen med timian, laurbærblad og rosmarin, hell på hvitvinseddik og kok den inn. Tilsett hvitvin. Kok inn til det halve og hell på hønsekraften. Kok inn til det halve og hell på kremfløten, kok litt og sil sausen. Skrell jordskokkene og skjær dem i firkanter, fres dem sammen med pinjekjerner til de får en gyllen farge. Fres kaninkjøttet i en panne sammen med østerssoppen til det er gyllent over det hele, hell på portvinen. Hell over sausen og ha i jordskokker og pinjekjerner. Vend spinaten i rett før servering og smak til med salt og pepper. Serveres med årstidens grønnsaker.