Krydret kylling som i Burma
Christopher Sjuve
180 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
6 stk
kyllingfiletBurmesisk karrimarinade
0.5 ts
gurkemeie1 ts
chilipulver0.5 ts
kanel0.5 ts
allehånde1 ts
salt3 ss
olje6 stk
finhakket sjalottløk2.5 cm
ingefær2 fedd
hvitløk, presset1 stk
finhakket, rød chili2.5 ts
garam masala, evt. karri1 stk
presset limeSlik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene i lange, tynne strimler. Bland alle ingrediensene til marinaden i en brødpose. Legg i kyllingstrimlene og gni inn krydderet. La kjøttet marinere i et par timer eller gjerne natten over. Træ kyllingstrimlene på grillspyd, og legg dem på grillen i 5-10 minutter til de er stekt. Snu litt på grillspydene under grillingen. Server med ananassalat.