Krydret kylling tandoori

Krydret kylling tandoori

Oppskrift av: Matthew Drennan
1440 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Hell yoghurten i en stor bolle. Tilsett ingefær, hvitløk, paprikapulver, salt, kanel, spisskummen, koriander, pepper og nellik og bland godt. Lag 2-3 dype snitt i hvert kyllingstykke med en skarp kniv. Legg stykkene i marinaden og gni marinaden inn i snittene. Dekk til bollen. Sett kyllingen i kjøleskapet og la den stå i skapet i minst 8 timer. Pensle grillristen lett med olje. Skrap mesteparten av marinaden av kyllingstykkene og grill dem indirekte på middels varme i 1 time til 1 time og 10 minutter, eller til de er møre. Vend 1 gang etter halvgått tid. Krydre med salt og pepper og server kyllingen varm sammen med limebåter og varmt naan-brød.

Kanskje disse også frister?