Kylling- og couscoussalat med urter
Her er en enkel kyllingsalat med couscous. Couscous går omtrent dobbelt så fort som pasta.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfilet350 g
couscous1 ss
smør1 bokser
cherrytomat50 g
spinat, frisk2 ss
store kapers2 fedd
hvitløkSlik gjør du det:
Tørk av kyllingfiletene og stek dem i smøret, ca 4-5 minutter på hver side. Krydre dem med salt og pepper. Sett dem til side til serveringen. Kok couscous etter anvisning på pakken. Rør inn smøret med en gaffel, slik at couscousen blir luftig. Del sherrytomatene i to og bland dem forsiktig inn i couscousen sammen med grovhakkete spinatblader, hakket mynte og koriander, finhakket hvitløk, sitronsaft- og revet skall og 2-3 ss olivenolje. Skjær kyllingfiletene i passe store biter og anrett alt på et stort fat.