Kyllingfilet med eple og bacon

Kyllingfilet med eple og bacon

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

3 porsjoner

  • 4 stk

    kyllingfilet
  • 1 ss

    olje
  • 2 fedd

    hakket hvitløk
  • 2 ss

    sennep
  • 0.5 ts

    pepper
  • 1 stk

    eple
  • 1 ss

    sukker, brunt
  • 4 skiver

    bacon
  • Slik gjør du det:

    I stekeovn ved 180 °C Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer. Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene. Stekes ca. 30 minutter. Serveres med kokt ris.    

    Kanskje disse også frister?