Kyllinglår med smak av honning og rosmarin
Du kan bruke rå eller ferdig grillede kyllinglår i denne retten. Om de er rå må du beregne ca 10 minutter steketid først.
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
grillet kylling lår1 stk
løk1 stk
sitron i skiver2 kvist
rosmarinHonningmarinade:
2 ss
honning2 ss
sitronsaft2 ss
olivenoljeSlik gjør du det:
Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå. Rør sammen ingrediensene til marinaden og pensle kyllingen. Drypp marinaden som blir til overs på sitron og løk. La formen stå midt i ovnen ved 180 °C til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter avhengig av størrelsen på kyllinglårene. Server med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos.