Kyllingspyd på grillen

Kyllingspyd på grillen

Saftige kyllingspyd og kremet guacamole er perfekt match!

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
Grillmat

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

løk

4 skiver

sitron

4 fedd

hvitløk

1 ts

salt

1 ts

pepper

Guacamole

2 stk

avokado

1 stk

lime

2 fedd

hvitløk

Slik gjør du det:

Skjær løken og sitronen i skiver. Grovhakk hvitløkfeddene og knus laurbædbladet. Ha det i en dobbel brødpose sammen med olivenoljen, chilipulveret, salt og pepper. Bland det godt sammen.
Del kyllingfiletene i terninger på ca. 3 x 3 cm og bland med marinaden. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken i 30-45 minutter før du trær det på grillspyd.
Grill kjøttet over forholdsvis sterk varme ca. 8 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
Mens kjøttet marinerres, lager du guacamolen.Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet og mos det i en bolle. Tilsett limesaften. Press eller riv hvitløkfeddene og ha i. Smak til med salt og pepper og tilpass mengden med limesaft. 

Kanskje disse også frister?