Lun kikertsalat med bacon og persille -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lun kikertsalat med bacon og persille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll godt av de hermetiske kikertene i et dørslag/sil. Skjær bacon, gulrøtter og løk i små terninger og stek i olje i en varm panne til alt har fått en gyllen farge. Tilsett godt avrente kikerter, finhakket hvitløk og chili. Stek videre i 2-3 min. Smak til med eplesidereddik, salt og pepper. Rør inn rikelig med finhakket persille og revet appelsinskall rett før servering. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Hummus
fav Tid: 90 min
Linsesuppe