Makaronisalat med kylling
Oppskrift av: Aase Strømstad
90 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
4 dl
makaroni3 stk
kyllingbryst1 dl
vann0.5 stk
sitron, presset0.5 ts
salt1 stk
paprika, grønn1 bokser
maiskorn3 ss
olivenolje1 stk
paprika, rød0.5 ts
karripastaSlik gjør du det:
Kok makaroni etter anvisningen på pakken. La den renne godt av og spyl den i kaldt vann. Kok opp vann med sitronsaft og salt, legg kyllingfiletene i og la dem trekke under lokk til de er gjennomkokte, 6-7 minutter. Ta dem opp og skjær dem i pene stykker. Sil kokelaken. La maiskornene renne av, rens og skjær paprikaene i små terninger. Bland pastaen med kylling, mais og paprika. Rør kokelaken sammen med olje, salt, pepper og karripasta og hell det over salaten. La den trekke i 20-30 minutter før servering.