Muffins med overraskelse

Muffins med overraskelse

Dette er Marit Røttingsnes Westlies geniale muffins med innebygget overraskelse...

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
Bakverk

Ingredienser

12 porsjoner

Slik gjør du det:

Start med å sette på stekeovnen på 225 grader. Har du et muffinsbrett, setter du muffinspapirformer oppi det. Hvis ikke, plasserer du 12 muffinsformer på et stekebrett. Da kan det være lurt å ha doble papirformer slik at de beholder fasongen. Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt den sammen med smøret i mikrobølgeovn eller over vannbad. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Det tar omlag 5 minutter. Hell den smeltede sjokoladen og smøret oppi eggedosisen i en tynn stråle mens miksmasteren fremdeles går. Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og ha det oppi bollen sammen med melken. Rør til du har fått en glatt røre. Fordel røren i de 12 miffinsformene og dytt en smil nedi hver. Har du en isskje, er den fin å bruke til å fordele røren i formene. Stekes midt i ovnen i 10-12 minutter. Hvelv muffinsene ut av muffinsbrettet og la dem avkjøles på en bakerist.

Kanskje disse også frister?