Pølse i slåbrok

Pølse i slåbrok

Oppskrift av: Aase Strømstad

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i ca. 20 minutter. Kjøp servelat i helt stykke. Varm fløten til den er lunken, 37ºC/fingervarmt, og rør ut gjæren. Rør inn margarin, salt, egg og mel til en forholdsvis løs deig. Dekk den med plast og la den heve til dobbel størrelse, ca. 45 minutter. Kjevle deigen ut til et rektangel stort nok til å dekke pølsen. Flå skinnet av pølsen og legg den på deigen, som pakkes tett samen. Klem skjøten godt til og legg det hele på stekebrett med skjøten ned. Pensle overflaten med egg og dryss på sennepsfrø. Stek pølsen midt i ovnen til deigen er pent brun og gjennomstekt. Server pølsen varm eller kald med salat.

Kanskje disse også frister?