Pølsegryte med urter

Pølsegryte med urter

Pølser er så mye mer enn det vi legger i lompe og spruter ketsjup på.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

750 g

pølse

1 stk

gulrot

1 stk

purre

1 stilk

selleri

1 stk

løk

2 fedd

hvitløk

1 dl

hvitvin

2 ss

smør

3 ss

urter

Slik gjør du det:

Vask og skrell grønnsakene. Hakk løk, purre, gulrot og selleri og stek det på svak varme i smør i fem minutter. Prikk pølsene med en gaffel, ha dem i kjelen og stek videre i fem minutter.
Knus hvitløken og ha i. Stek i ett minutt. Hell i hvitvinen (bytt eventuelt ut hvitvin med 1 spiseskje hvitvinseddik og i dl vann).
La det koke inn til det så vidt er litt væske igjen. Hakk urtene, ha dem i og vend godt rundt.

Kanskje disse også frister?