Rekecouscous i pitabrød
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
4 dl
couscous4 dl
vann1 ss
smør2 stk
paprika2 ss
olje2 fedd
hvitløk2 dl
frosne grønne erter400 g
reker med skallDressing
6 ss
olivenolje2 fedd
hvitløk1 ts
sukker0.5 ts
salt0.2 ts
pepperSlik gjør du det:
Kok couscous eter anvisning på pakken. Lag så dressingen. Del paprika i terninger og surr i olje, tilsett finhakket hvitløk og la surre med 2-3 min. Tilsett erter og rett før servering godt avrente reker. Bland inn kokte couscous. Vend inn dressingen. Server med pitabrød. Tips: I stedet for oljedressing kan det lages en dressing på basis av rømme/yohurt smakt til med sitron, salt, pepper, sukker og finhakkede urter.