Reker quesadilla
Christopher Sjuve
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
400 g
reker, pillede1 stk
liten finhakket løk1 fedd
hvitløk, presset0.5 stk
rød paprika i terninger0.5 stk
gul paprika i terninger0.25 ts
chilipulver8 stk
tortilla eller lompe150 g
norvegia eller Jarlsberg1 stk
lime1 stk
avokadoSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200 grader. Surr løk og hvitløk i margarin til løken er blank, la det avkjøles. Tilsett finhakket chili og paprika i terninger. Smak til med litt salt. Bland rekene med grønnsakblandingen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av hver tortilla, strø reven ost over og brett den andre halvdelen over. Stekes i litt olje på stekepanne til osten er smeltet, 2-3 minutter på hver side. Anrettes med salatblader, et par tynne skiver lime, et par avokadobåter og litt frisk koriander.