Rød pasta og havabbor
Gjør hverdagen morsommere med rød pasta. Det er så lett.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
1 stk
rødbet1 stk
havabbor300 stk
spagetti3 ss
mynte, frisk0.5 stk
sitron200 g
aspargesbønner2 ss
parmesan, nyrevetSlik gjør du det:
Del opp rødbeten og ha i kjelen du skal koke pastaen i sammen med vann og en klype salt. La det koke i tre minutter før du har i pastaen.
Kok pastaen slik du vil ha den.
Fileter fisken og tørk filetene godt med tørkepapir. Ha på litt salt.
Stek fisken med skinnsiden ned i omtrent 4-5 minutter i smør. Klem over litt sitron. Vend filetene og steker dem i noen sekunder på andre siden.
Del aspargesbønnene i biter og kok dem i to minutter. Sil av. Vend inn parmesanen.
Sil av pastaen, vend inn urtene og eventuelt litt smør. Legg pastaen på tallerker og legg fisken på pastaen. Ha på litt nykvernet pepper og server med aspargesbønnene.