Svinekjøtt med nudler
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
svin ekjøtt i strimler2 pk
nudler4 bl
kinakål4 stk
vårløk5 stk
sjalottløk0.5 ss
ingefær, fersk4 fedd
hvitløk1 stk
chili, rød6 ss
olje5 ss
soyasaus0.5 ts
pepperSlik gjør du det:
Skjær kjøtt, kål og vårløk/ purre i strimler og chili i ringer. Finhakk hvitløk og ingefær. Del løken i tynne båter. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Varm olje i panne/wok og fres kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Surr grønnsakene sammen med ingefær og chili et par minutter. Ha så i kinakål sammen med nudlene og kjøttstrimlene. Smak til med soyasaus, pepper og eventuelt salt.