Slik gjør du det:
Har du mandler med skall, kan du koke dem i ett minutt, sile av og gni av skallet.
Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele (det skal ikke ryke av oljen). Stek mandlene i tre-fire minutter. Ha mandlene over i en kjøkkenmaskin med en hullsleiv. (Du kan hakke noen og bruke til pynt).
Skjær brødskivene i terninger. Ha dem i stekepannen med persille, knust hvitløk og en liten klype safran. La det steke i 2-3 minutter under omrøring. Ha det i kjøkkenmaskinen med mandlene. Kjør det nesten glatt.
Ha alt i en kjele. Rør inn litt og litt vann til det får ønsket konsistens. La det koke opp. Smak til med salt og eddik.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.