Appelsinbiff
Prøv en frisk smak av appelsin på skinkebiffen. En kanskje litt uvanlig, men ikke desto mindre kjempegod kombinasjon.
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
skinke biff1 ts
salt1 ts
pepper2 ss
olje2 stk
appelsin, kun saften2 ss
rosmarin, frisk4 stk
gulrot2 stk
purre0.5 pk
tagliatelleSlik gjør du det:
Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme. Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer. Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.