Asiatisk potetsalat
Potetsalat er alltid populært. Det har etterhvert kommet mange varianter og denne er smakssatt med blant annet chili, limesaft og kajennepepper. Passer til det meste av stekt og grillet kjøtt.
Christopher Sjuve
30 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
600 g
poteter1 stk
purre1 bt
reddik1 stk
paprika, gul1 stk
chili, rød1 bt
gressløk, friskDressing:
3 ss
olivenolje1 ss
eddik1 ss
limesaft1.5 ts
salt0.5 ts
pepper0.5 ts
cayennepepperSlik gjør du det:
Kok potetene, avkjøl litt og del potetene i skiver. Skjær purre, reddik og paprika i skiver, finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett. Bland sammen ingrediensene til dresssingen og hell over potetsalaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.