Avokadosalat med strimlet svinekjøtt

Avokadosalat med strimlet svinekjøtt

Svinekjøtt - enten det er kokt skinke, spekeskinke eller stekte strimler og bacon - passer til både fruktige, spicy og hotte smaker, og er derfor knallgodt i salater.

Christopher Sjuve
30 minutter
Salat

Slik gjør du det:

Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten. Tips: Bruk gjerne ferdigdressing. Du kan også bruke de halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje og/eller vann.

Kanskje disse også frister?