BBP Pizza

BBP Pizza

Oppskrift av: Trond Moi
30 minutter
Pizza

Slik gjør du det:

Smør et tynt lag med pizzasaus på en forstekt bunn. Legg scampi utover bunnen og skiver med ost innimellom. Dryss over finhakket purre og hvitløk. Legg på blåmuggost og krydre med salt, pepper og oregano. Stekes i vanlig ovn på 220 ºC ca 8-9min, i pizzaovn ca 3-4min. Finhakket koriander drysses over når den kommer ut av ovnen. Sprinkle med limesaft over. Bunn: Bland sammen mel, salt og gjær. Tilsett vann og olje og elt det godt sammen til du får en smidig og fin deig. Blir deigen for tørr tilsett mer vann, blir den for bløt tilsett mer mel. Kjevle deigen til 2-3 mm tykkelse uten å heve deigen. Legg bunnen på en stekeplate og prikk den godt over det hele med gaffel. Forstek bunnen til den får lysebrune prikker på toppen. På 220 ºC i ca 4 min i vanlig stekeovn, 2-3 min i pizzaovn. Ferdigstekte bunner kan fryses. Pizzasaus: Bland tomatpure, vann og hakkede tomater med litt salt, pepper og oregano. Spe med oljen og smak til med salt og pepper. Ha på et godt lag med saus på toppen av bunnen.

Kanskje disse også frister?