Biff med scampi
Oppskrift av: Art of Taste
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
storfe indrefilet0.5 ts
pepper1.5 ss
smør10 stk
scampiMarinade
2 ss
olivenolje1 ss
sitronsaft1 ts
chilipulver1 fedd
hvitløk0.25 ts
tandoorikrydder0.25 ts
salt1 porsjon
sjy saus1 stk
eple1 ts
timian, tørketTilbehør
4 porsjon
ris1 bt
aspargesSlik gjør du det:
Bland sammen ingrediensene til marinaden. Rens scampiene og legg disse i marinaden i ca. 15-20 minutter. Stek biffene i ca 3 minutter på hver side (medium). Fres scampiene sammen med marinaden på middels varme i en kjele i ca. 5 minutter. Tre scampiene på trepinner som igjen stikkes i biffene. Hell over marinaden. Skjær eplet i biter og bland det i den ferdige sjysausen sammen med timian. Kok risen og server til retten sammen med asparges.