Cannelloni med kyllingkjøttdeig
Server gjerne cannelloni med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.
Christopher Sjuve
45 minutter
PastaIngredienser
3 porsjoner
400 g
kyllingkjøttdeig2 ss
smør til steking6 stk
lasagneplater4 ss
olje2 stk
rødløk1 fedd
hvitløk150 g
frisk spirer1 pk
smøreost4 ss
parmesan, nyrevetSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på 225 °C. Stek kjøttdeigen i en stekepanne og smak til med salt og pepper. Ta den opp og legg den til side. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.