Chili & mojitokonfekt
Her er noen deilige konfektbiter du kan lage...
Christopher Sjuve
90 minutter
KonfektIngredienser
1 dl
kremfløte2 ss
smør1 dl
demerara sukker200 g
mørk sjokolade (70%)0.5 ts
chili1 ss
rom1 ts
mynte blader, hakketSlik gjør du det:
Kok opp fløte, sukker og chili. Ta av platen.Bland i hakket sjokolade og rør til massen er jevn. Tilsett temperert smør. La massen kjøle seg. Til formeneBruk en pensel og påfør smeltet 70% sjokolade i formene. Sett i kjøleskap.Hell i den avkjølte ganashen.Topp med smeltet sjokolade og sett 1 time i fryseren.La stå i romtemperatur før den smeltes på tungen. Triks for å slippe å lage former: trill kuler av avkjølt ganashe, legg i fryseren. Dypp kulene i smeltet og godt avkjølt sjokolade med strøssel, nøtter eller kakao neste dag. Sett kaldt.