Chili con carne med tomatsalsa

Chili con carne med tomatsalsa

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Gryterett

Slik gjør du det:

Finhakk løk, hvitløk og chili. Varm olje i en gryte og stek karbonade/kjøttdeigen, løk, hvitløk og chili. Bruk en gaffel til å dele deigen i småbiter. Tilsett tomater, kraft, sukker og krydder. Kok opp og la småkoke uten lokk ca 10 min. Tilsett bønnene. (Chilibønnene tilsettes med kraften, vanlige bønner skylles under rennende vann før de tilsettes) Server med salat, tomatsalsa, rømme og maisbrød/burritos (kjøpes ferdig) Tomatsalsa Surr tomater og finhakket løk og hvitløk i 1 ss olivenolje i 8-10 min. Tilsett ansjos, persille/ koriander. Mos med en stavmikser eller kjør i en hurtigmikser. Smak til med resten av olivenoljen, lime, salt og pepper og ev litt sukker.

Kanskje disse også frister?