Chiliglasert kyllingfilet med gul paprikasaus
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfilet4 ss
chilisaus, søtGul paprikasaus
1 stk
finhakket løk1 ts
ingefær, revet450 g
hakket gul paprika2 ss
hakket frisk timian1 dl
eplemost1 ts
buljongpulver1 stk
rød chili, finhakketSlik gjør du det:
Stek kyllingfiletene i smør i en panne i 3-4 minutter på hver side. Ha på salt, pepper og søt chilisaus. La filetene hvile i 3-4 minutter før servering. Stek sjalottløk og ingefær i smør i en panne. Ha i paprika og timian. Spe med eplemost og buljong. La alt koke på svak varme til paprikaen er myk. Smak til med salt og pepper. Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør sausen glatt. Sil den om nødvendig. Ha i finhakket chili. Server chiliglaserte kyllingfileter med presset potet, lettkokte aspargesbønner og flådd cherrytomat.