Chilimarinert kyllingfilet

Chilimarinert kyllingfilet

Christopher Sjuve
120 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Mariner kyllingfiletene i noen timer (eller så lenge du har tid). Stek filetene i smør eller olje 3-4 minutter på hver side og la dem "hvile" like lenge. Stek sjalottløk, ingefær og hvitløk mykt i smør i en panne. Ha i paprika, timian og laurbærblad. Spe med vin og buljong og la alt koke på svak varme til paprikaen er myk. Smak til med salt og pepper. Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør sausen glatt. Sil den om nødvendig. Skjær squash og rødbete i staver. Ha dem i en kjele og hell på fløte. Kok i noen minutter. Smak til med salt og nykvernet pepper. Server kyllingfiletene med pasta, kremet squash- og rødbetekompott og paprikasaus. Pynt gjerne med noen ringer chili.

Kanskje disse også frister?