Festkylling

Festkylling

Oppskrift av: Art of Taste
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 4 stk

    kylling bryst
  • 300 g

    pasta
  • 50 g

    blåskjell
  • 3 fedd

    hvitløk
  • 4 ss

    persille
  • 4 dl

    hvitvin
  • 4 dl

    fløte
  • 0.5 dl

    olivenolje
  • 0.5 ts

    gurkemeie
  • Slik gjør du det:

    Kutt kyllingbrystet i 6 biter. Varm opp stekepannen med soyaolje. Ha i kyllingen,hvitløk(finhakket)og persille(hakket). Hell på hvitvin, fløte og gurkemeie, la det koke i ca 5 minutter. Ha i blåskjellene(hermetisk) MÅ IKKE KOKES. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland pastaen med kyllingen.

    Kanskje disse også frister?