Fiskekaker med epletzatziki

Fiskekaker med epletzatziki

Ferdige fiskekaker blir et spennende måltid med nytt tilbehør.

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 4 stk

    fiskekaker
  • 8 stk

    poteter
  • 1 beger

    cherrytomat
  • 2 ss

    olivenolje
  • 1 ts

    salt
  • 0.5 ts

    pepper
  • Epletzatziki:

  • 3 dl

    matyoghurt
  • 1 stk

    eple, revet
  • 2 ss

    pepperrot på tube
  • Slik gjør du det:

    Vask og del potetene i mindre båter. Legg dem i en ildfast form, dryss over olje, salt og pepper. Stekes midt i ovnen på 225 grader i 20 minutter. Bland sammen ingrediensene til epletzasikien og la den trekke mens du steker fiskekakene. Når det gjenstår fem minutter av steketiden til potetene, legges tomatene i samme form. Server fiskekakene rykende varme sammen med tomatene og potetbåtene. Toppes med epletzatsiki og finklippet persille.

    Kanskje disse også frister?