Fiskekaker med epletzatziki
Ferdige fiskekaker blir et spennende måltid med nytt tilbehør.
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
fiskekaker8 stk
poteter1 beger
cherrytomat2 ss
olivenolje1 ts
salt0.5 ts
pepperEpletzatziki:
3 dl
matyoghurt1 stk
eple, revet2 ss
pepperrot på tubeSlik gjør du det:
Vask og del potetene i mindre båter. Legg dem i en ildfast form, dryss over olje, salt og pepper. Stekes midt i ovnen på 225 grader i 20 minutter. Bland sammen ingrediensene til epletzasikien og la den trekke mens du steker fiskekakene. Når det gjenstår fem minutter av steketiden til potetene, legges tomatene i samme form. Server fiskekakene rykende varme sammen med tomatene og potetbåtene. Toppes med epletzatsiki og finklippet persille.