Forrett med fetaost

Forrett med fetaost

Det er langt mellom så enkle foretter som smaker så godt.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
10 minutter
Tapas

Ingredienser

2 porsjoner

Slik gjør du det:

Nok til fire spyd.
Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels høy varme. Skyv rundt på dem hele tiden så de ikke brenner seg. (Det skjer plutselig, så følg med hele tiden). De skal bli lysebrune. Legg dem til side når de er ferdige.
Del opp melonen i firkanter på størrelse med fetaosten.
Du kan enten servere dette på trespyd, eller legge alt sammen på et fat som man kan forsyne seg av som en salat.
Om du bruker trespyd, så kjøp de tynneste du finner. Træ først på fetaost, så melonterninger og fetaost igjen.
Legg alle spydene på et fat. Ha over balsamicosirup i små, tynne sirkler. Dryss over pinjekjernene og pass på at de fleste fester seg på sirupen.
Server!

Kanskje disse også frister?