Hjemmelaget karripickles

Hjemmelaget karripickles

Christopher Sjuve
1440 minutter
Tilbehør

Ingredienser

4 porsjoner

  • 100 g

    blomkål
  • 100 g

    gulrot
  • 100 g

    perleløk
  • 100 g

    sylteagurk
  • Lake 1:

  • 1 kopp

    salt
  • 2 kopp

    vann
  • laurbærblad
  • nellik
  • pepper
  • Lake 2:

  • 1 dl

    eddik
  • 2 dl

    vann
  • 1 kopp

    sukker
  • 1 ss

    karri
  • 0.25 stk

    løk
  • maisenna
  • Slik gjør du det:

    Skrell og skjær grønnsakene i firkanter. Kok en lake av salt og vann, tilsett laurbær og litt nellik og pepper. Legg grønsakene i den avkjølte saltlaken i 1 døgn. Ta dem opp og legg dem i kaldt vann i et par timer. Kok opp vann, eddik, karri, sukker og løk som er skåret i skiver. Legg i grønnsakene. Bland laken med maisenna til den får en passe konsistens. Avkjøl. Smak til med pepper og frisk hakket persille.

    Kanskje disse også frister?