Hjemmelaget karripickles

Hjemmelaget karripickles

Christopher Sjuve
1440 minutter
Tilbehør

Ingredienser

4 porsjoner

100 g

blomkål

100 g

gulrot

100 g

perleløk

Lake 1:

1 kopp

salt

2 kopp

vann

Lake 2:

1 dl

eddik

2 dl

vann

1 kopp

sukker

1 ss

karri

0.25 stk

løk

Slik gjør du det:

Skrell og skjær grønnsakene i firkanter. Kok en lake av salt og vann, tilsett laurbær og litt nellik og pepper. Legg grønsakene i den avkjølte saltlaken i 1 døgn. Ta dem opp og legg dem i kaldt vann i et par timer. Kok opp vann, eddik, karri, sukker og løk som er skåret i skiver. Legg i grønnsakene. Bland laken med maisenna til den får en passe konsistens. Avkjøl. Smak til med pepper og frisk hakket persille.

Kanskje disse også frister?