Kamskjell- og rekesnadder
Christopher Sjuve
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kamskjell200 g
rensede rekerSaus
4 ss
olivenolje1 ss
hvitvins eddik8 stk
knust korianderfrø4 stk
tomat1 ss
kjørvel1 ss
persille1 ss
estragonSlik gjør du det:
Skjær ut kamskjellkjøttet og fjern den lille muskelen. Skjær kamskjellkjøttet i tykke skiver og behold rognen hel. Stek kamskjell og rogn lett på pannen noen sekunder på hver side. Saus: Dypp tomatene i kokende vann i noen sekunder. Legg de videre over i kaldt vann til avkjøling. Fjern tomatskallet, ta ut innmaten av tomaten og skjær tomatkjøttet i terninger. Bland tomatterningene med de øvrige ingrediensene til sausen. Bland reker og kamskjell forsiktig sammen og fordel sausen over.