Kofta
Disse kjøttbollene er gode med kjøttdeig av både lam og okse. Server med pitabrød, tzatziki og rødløkringer eller ratatouille og yoghurt- og mintdressing.
Oppskrift av: Håvard Egge
20 minutter
GrillmatIngredienser
4 porsjoner
1 stk
egg3 ss
brødrasp0.5 dl
vann1 ts
korianderfrø, malt1 ts
spisskum1 ts
harissachilipaste1 ss
salt0.5 ts
nymalt svartpepper1 kvast
persille1 fedd
hvitløk, finhakket1 stk
sjalottløk, finhakketSlik gjør du det:
Romtemperer kjøttet og bland alle ingrediensene godt i en bolle.
Form til ovale kjøttboller og grill de på middels varme til de er passe stekt. Disse kan også stekes i panne.
Server med pitabrød varmet på grillen. Legg gjerne på en ekstra dæsj harissa.