Koteletter og grønnsaker i ovn

Koteletter og grønnsaker i ovn

Kotelettene forhåndsstekes i panne, før de legges på en grønnsakssseng i ovnen.

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 stk

løk

0.5 stk

purre

2 stk

gulrot

1 stk

squash

1 bokser

tomatboks

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Slik gjør du det:

1. Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper. 2. Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank. 3. Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano. 4. Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden. Serveres med brød eller kokt ris.

Kanskje disse også frister?