Kyllinggryte med chili og bulgur
Kyllingen få skikkelig smak i møte med chili. Og bulgur er kjappere å lage enn pasta.
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
70 g
kyllingfilet3 stk
sjalottløk2 fedd
hvitløk1 ts
karri (hot)1 dl
matfløte2 ts
sambal oelek1 dl
mangochutneySlik gjør du det:
Kok bulgur, ris eller couscous etter anvisning på pakken. Del kyllingfileter i biter og stek i varm panne 4-5 min, dryss over salt. Finhakk løk og surr til den er myk i en egen stekepanne. Tilsett finhakket hvitløk og la surre i 2-3 min.
Bland sammen fløte, sambal oelek og chutney og hell over løken i pannen. Kok opp og jevn med maisenna jevning. Smak til med salt.
Tilsett frisk frukt og hakket persille eller koriander rett før servering.