Kyllingkjøttboller med spinatpasta
Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med pasta og deilig kremet spinatsaus.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
3 porsjoner
Kyllingkjøttboller
400 g
kyllingkjøttdeig0.5 ts
salt0.5 ts
pepper50 g
parmesan, nyrevet0.5 stk
rød chili, finhakket3 fedd
hvitløk, finhakketSpinatsaus
1 pk
frossen spinat3 dl
crème fraîche2 fedd
hvitløk, finhakket1.5 dl
hvitvin eller hønsebuljong2 dl
ost, revetTilbehør
Slik gjør du det:
Tin spinaten i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.