
Lammepølse i brød, coleslaw med papaya
Oppskrift av: Wenche Andersen
120 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
300 g
nykål/spisskål1 stk
papaya1 ts
frisk, hakket ingefær2 ss
majones4 ss
rømme eller matyoghurt0.5 stk
lime, saft og skall2 dråpe
tabasco0.75 ss
sennepspulver4 stk
lamme pølse eller annen god pølseSlik gjør du det:
Finsnitt kålen og legg den i en bolle med iskaldt vann i 30 - 40 min (for å få den sprø). Del papaya i to, ta ut kjernene med en skje og del fruktkjøttet opp i terninger. Skrell og finhakk eller riv ingefær. Bland sammen majones og rømme eller yoghurt, og smak til med revet skall og saft av lime, tabasco, sennepspulver, salt og sukker. Ta opp kålen og la den renne godt av seg og bland den inn i majoneskremen sammen med papayaterninger. La salaten stå og trekke til seg smak i ca. 1 time i kjøleskapet. Server coleslaw (salaten) i pitabrød med en grillet pølse.