Lun fruktsalat med chili

Lun fruktsalat med chili

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Dessert

Ingredienser

4 porsjoner

0.5 stk

ananas

1 stk

mango

2 stk

pære

2 stk

chili

2 ss

smør

Slik gjør du det:

Skrell ananas - skjær av topp og bunn og skjær i båter (hel ananas deles i 4 eller 6 båter). Skjær bort midtstilken og bruk en liten spiss kniv til å rense bort rester av skallet og del frukten i terninger. Rens og del mango og pærer i terninger. Del chili i to på langs og ta ut de hvite frøene. Finhakk det røde fruktkjøttet. Smelt smøret i en panne tilsett chili, sukker og frø fra vaniljestang. La surre til smøret smelter. Tilsett appelsinsaft. Tilsett frukten og la surre i 2-3 min. Server den lune frukten med yoghurtis.

Kanskje disse også frister?