Lun fruktsalat med chili
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
DessertIngredienser
4 porsjoner
0.5 stk
ananas1 stk
mango2 stk
pære2 stk
chili2 ss
smør2 ss
sukker, brunt1 stk
vaniljestang1 stk
appelsin, bare saftenSlik gjør du det:
Skrell ananas - skjær av topp og bunn og skjær i båter (hel ananas deles i 4 eller 6 båter). Skjær bort midtstilken og bruk en liten spiss kniv til å rense bort rester av skallet og del frukten i terninger. Rens og del mango og pærer i terninger. Del chili i to på langs og ta ut de hvite frøene. Finhakk det røde fruktkjøttet. Smelt smøret i en panne tilsett chili, sukker og frø fra vaniljestang. La surre til smøret smelter. Tilsett appelsinsaft. Tilsett frukten og la surre i 2-3 min. Server den lune frukten med yoghurtis.