Marokkansk fiskerett

Marokkansk fiskerett

Denne fiskeretten henter krydderiene fra Nord-Afrika.

Oppskrift av: Bill Granger
20 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele på medium varme. Ha i løken og stek den i fem minutter til den blir blank. Ha i biter av søtpotet og ras el hanout og stek i et minutt.
Får du ikke tak i ras el hanout kan du lage en blanding av malt spisskum, malt paprikapulver, nellik, malt koriander og kardemomme.
Ha i bønnene og tomater og 4 desiliter vann. Del chilien på langs og legg den i gryta. La det koke i 12-15 minutter eller til potetene er møre.
Ha i fiskesaus, sukker og limesaft. Rør godt. Legg i fisken og sett på lokket. Etter fem minutter, ha på hakket koriander.
Servér gjerne med couscous.

Kanskje disse også frister?