Middelhavstapas

Middelhavstapas

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Anrett div småplukk på tallerken. For eksempel: spekeskinke og melon marinerte tomater peppersalami og fersken ost og druer oliven stekt sopp paprikarisotto grillet scampi små baguetter i skiver Paprikarisotto: Surr finhakket løk og purre i olje. Tilsett ris og paprikapulver eller safran. Rør om til risen er blank. Spe med varm buljong i flere omganger. La buljongen koke helt inn før ny tilsettes. Rør om slik at risen ikke setter seg fast. Forsett med speingen til risen er mør og har konsistens som en litt tykk grøt. Trekk kasserollen vekk fra platen og tilsett smør og parmesan. Smak til med salt og pepper. Stekt sopp: skjær sopp i skiver/båter og stek i smør. Dryss på salt og pepper. Ta opp soppen og legg den i en skål. Hell på litt olivenolje, balsamicoeddik og finhakket kruspersille.