Provencalske tomater
Tomater fylt med hvitløk, provencekrydder og annet godt er perfekt tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Christopher Sjuve
45 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
8 stk
tomat1 ts
salt0.5 ts
pepper1 ts
provencekrydder4 ss
olivenolje4 fedd
hvitløk4 ss
strøkavring1 ss
sennep1 ss
finhakketpersille0.5 dl
ost, revetSlik gjør du det:
1. Skjær toppen av tomatene og ta ut innmaten. 2. Rør sammen salt, pepper, hvitløk, kavring, sennep, olje og persille og fyll tomatene. Om ønskelig kan tomatene toppes med litt revet hvit ost. 3. Stekes i ovnen sammen med lammerygg eventuelt annet kjøtt til de er sunket litt sammen og blitt brune på toppen, ca 10 minutter på 225° C.
Oppskriften er hentet fra matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)