Rekecocktail med mango og asiatisk dressing
Rekecocktailen holder på å få en aldri så liten renessanse, men som alltid: med en moderne twist. Thousand Island er byttet ut med en frisk dressing, og mango og romanosalat sørger for at denne rekecocktailen befinner seg på den rette siden av årtusenskiftet.
Christopher Sjuve
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
300 g
ferske rensede reker1 hode
romanosalat1 stk
mango0.5 stk
agurk2 skiver
loff4 ss
majones2 ss
soyasaus1 stk
lime, saftenSlik gjør du det:
Bland sammen majones, soyasaus og limesaften - og dermed er dressingen ferdig. Del loffskivene i lange staver som grilles på grillpanne - eller vanlig stekepanne hvis du ikke har grillpanne. Skjær mangoen og agurken i tynne strimler Monter reker, salat, agurk, mango og loffstaver i lave rødvinsglass og la gjestene selv forsyne seg av dressingen. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)