Ribbe med spennende fyll

Ribbe med spennende fyll

Christopher Sjuve
120 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 ts

karri

Fyll 1:

2 stk

eple

0.5 stk

purre

Fyll 2:

1 stk

ananas

Slik gjør du det:

Du trenger 10 tannpirkere (uten mint).
1. Skjær ruter i svoren og knekk bena på ribba. 2. Skjær en lomme i siden på ribba. 3. Salte og krydre ribben inn- og utvendig. 4. Fyll 1: Skjær eplene og purre i terninger. Fyll 2: Skjær av skallet på ananasen og hul den ut, del den opp i små biter og skjær paprika i tynne ringer. 5. Fyll lommen i ribba/flesket med et av fyllene. 6. Fest sammen med tannstikkere uten fluorsmak. 7. Stek ribba/flesket i følge hovedoppskrift (se egen oppskrift). Da får du saftig ribbe med sprø svor. Server med bakte poteter og en grønn salat.

Kanskje disse også frister?