Saftig sjokoladekake med friske bær
Årets sjokoladekake! Garantert en sommerhit.
Ingredienser
8 porsjoner
125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt3.5 dl
Smuler av Bixit eller annen søt fullkornkjeks5 ss
smør, smeltet2.5 dl
sukker1 ss
sukker680 g
kremost1 ts
Vanilje2.5 dl
Gresskarkjøtt eller gresskarpurè3 stk
egg0.5 ts
kanel0.25 ts
muskat0.25 ts
allehånde1 beger
kremfløte1 neve
Hakkede nøtter, valgfritt3 pk
Oreokjeks100 g
smør, smeltet3 dl
fløte1 pose
Sjokolademousse1 stk
sjokoladesaus2 dl
melk2 stk
kremost2.5 dl
melis2.5 ss
sukker1 pk
Oreokjeks75 g
smør, smeltet1 pk
sitrongelé3 dl
vann, kokende3 dl
kremfløte300 g
kremost naturell2.5 dl
lettrømme150 g
melis2 ts
vaniljesukker0.5 pk
bringebærgele1.75 dl
vann, kokende125 g
blåbær125 g
bringebær125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt5 dl
kremfløte1 bokser
Kondensert melk, søt1 dl
kremfløte0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
sirup, lys50 g
smør1 knivsodd
salt etter smak2 neve
peanøtter50 g
sjokolade, minst 70%50 g
melkesjokolade1 ss
peanøttsmør125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt3.5 dl
Smuler av Bixit eller annen søt fullkornkjeks5 ss
smør, smeltet2.5 dl
sukker1 ss
sukker680 g
kremost1 ts
Vanilje2.5 dl
Gresskarkjøtt eller gresskarpurè3 stk
egg0.5 ts
kanel0.25 ts
muskat0.25 ts
allehånde1 beger
kremfløte1 neve
Hakkede nøtter, valgfritt3 pk
Oreokjeks100 g
smør, smeltet3 dl
fløte1 pose
Sjokolademousse1 stk
sjokoladesaus2 dl
melk2 stk
kremost2.5 dl
melis2.5 ss
sukker125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt3.5 dl
Smuler av Bixit eller annen søt fullkornkjeks5 ss
smør, smeltet2.5 dl
sukker1 ss
sukker680 g
kremost1 ts
Vanilje2.5 dl
Gresskarkjøtt eller gresskarpurè3 stk
egg0.5 ts
kanel0.25 ts
muskat0.25 ts
allehånde1 beger
kremfløte1 neve
Hakkede nøtter, valgfritt3 pk
Oreokjeks100 g
smør, smeltet3 dl
fløte1 pose
Sjokolademousse1 stk
sjokoladesaus2 dl
melk2 stk
kremost2.5 dl
melis2.5 ss
sukker1 pk
Oreokjeks75 g
smør, smeltet1 pk
sitrongelé3 dl
vann, kokende3 dl
kremfløte300 g
kremost naturell2.5 dl
lettrømme150 g
melis2 ts
vaniljesukker0.5 pk
bringebærgele1.75 dl
vann, kokende125 g
blåbær125 g
bringebær125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt3.5 dl
Smuler av Bixit eller annen søt fullkornkjeks5 ss
smør, smeltet2.5 dl
sukker1 ss
sukker680 g
kremost1 ts
Vanilje2.5 dl
Gresskarkjøtt eller gresskarpurè3 stk
egg0.5 ts
kanel0.25 ts
muskat0.25 ts
allehånde1 beger
kremfløte1 neve
Hakkede nøtter, valgfritt3 pk
Oreokjeks100 g
smør, smeltet3 dl
fløte1 pose
Sjokolademousse1 stk
sjokoladesaus2 dl
melk2 stk
kremost2.5 dl
melis2.5 ss
sukker1 pk
Oreokjeks75 g
smør, smeltet1 pk
sitrongelé3 dl
vann, kokende3 dl
kremfløte300 g
kremost naturell2.5 dl
lettrømme150 g
melis2 ts
vaniljesukker0.5 pk
bringebærgele1.75 dl
vann, kokende125 g
blåbær125 g
bringebær125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt5 dl
kremfløte1 bokser
Kondensert melk, søt1 dl
kremfløte0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
sirup, lys50 g
smør1 knivsodd
salt etter smak2 neve
peanøtter50 g
sjokolade, minst 70%50 g
melkesjokolade1 ss
peanøttsmør200 g
sjokolade, minst 70%150 g
kokosolje0.5 dl
kaffe, sterk2 ts
Vaniljepulver3 stk
egg2 ss
Steviosa steviapulver150 g
mandler, malte2 ts
bakepulver50 g
Valnøtter, grovhakket125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt3.5 dl
Smuler av Bixit eller annen søt fullkornkjeks5 ss
smør, smeltet2.5 dl
sukker1 ss
sukker680 g
kremost1 ts
Vanilje2.5 dl
Gresskarkjøtt eller gresskarpurè3 stk
egg0.5 ts
kanel0.25 ts
muskat0.25 ts
allehånde1 beger
kremfløte1 neve
Hakkede nøtter, valgfritt3 pk
Oreokjeks100 g
smør, smeltet3 dl
fløte1 pose
Sjokolademousse1 stk
sjokoladesaus2 dl
melk2 stk
kremost2.5 dl
melis2.5 ss
sukker1 pk
Oreokjeks75 g
smør, smeltet1 pk
sitrongelé3 dl
vann, kokende3 dl
kremfløte300 g
kremost naturell2.5 dl
lettrømme150 g
melis2 ts
vaniljesukker0.5 pk
bringebærgele1.75 dl
vann, kokende125 g
blåbær125 g
bringebær125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt5 dl
kremfløte1 bokser
Kondensert melk, søt1 dl
kremfløte0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
sirup, lys50 g
smør1 knivsodd
salt etter smak2 neve
peanøtter50 g
sjokolade, minst 70%50 g
melkesjokolade1 ss
peanøttsmør125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt5 dl
kremfløte1 bokser
Kondensert melk, søt1 dl
kremfløte0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
sirup, lys50 g
smør1 knivsodd
salt etter smak2 neve
peanøtter50 g
sjokolade, minst 70%50 g
melkesjokolade1 ss
peanøttsmør125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt125 g
smør250 g
hvetemel30 g
sukker2 stk
eggeplommer2 ss
vann, kaldt3 pl
kokesjokolade, mørk4 stk
egg1.5 dl
sukker1 dl
sirup, lys0.5 dl
smør, smeltet2 klype
salt5 dl
kremfløte1 bokser
Kondensert melk, søt1 dl
kremfløte0.5 dl
brunt sukker0.5 dl
sirup, lys50 g
smør1 knivsodd
salt etter smak2 neve
peanøtter50 g
sjokolade, minst 70%50 g
melkesjokolade1 ss
peanøttsmør1 dl
kaffe, sterk250 g
kokesjokolade, mørk250 g
margarin2 dl
sukker4 stk
egg3 dl
kremfløte1 kurv
jordbær